Selecteer een pagina

Krachtig 
combineren

Off- & Online communicatie

Bij Yanns geloven we in de kracht van off- en online communicatie. In een wereld waar alles steeds meer online gebeurd, is het vaak de kracht, de subtiele touch van offline communicatie die juist die extra prikkel kan geven. Krachtig is het als campagnes in elkaar grijpen en jouw doelgroep het gevoel heeft je op verschillende plekken tegen te komen. En soms kan het gewoonweg simpel zijn; je hebt een nieuwe corporate brochure nodig. Die je zowel fysiek af kunt geven als online kunt raadplegen. Of een nieuwe website waarmee je goed gevonden kunt worden. Yanns helpt je verder.

  • Social Media
  • Websites
  • (Corporate) Brochures 
  • Folders, leaflets
  • Huisstijlitems
  • POS-materiaal

Social media

Kost het onderhouden van je social media kanalen je teveel tijd, of kom je er gewoonweg niet aan toe? Yanns helpt je verder. 

POS-Materiaal

Winkelcommunicatie. Een vak apart. Door jarenlange ervaring met business-to-business communicatie in speciale detailhandel en DHZ-zaken weet Yanns hoe je schapcommunicatie goed aanpakt. Hoe je opvalt in de supermarkt of een actie onder de aandacht kunt brengen. 

Storytelling

Jouw bedrijfsverhaal vertelt in een sprekend jasje wat past bij de organisatie. Een corporate brochure, magazine of folder dat woorden laat leven en jouw organisatie of product laat schitteren. Offline zorgt vaak net voor een andere aanpak in tekst dan bij online. De kracht zit hem in dat dit op elkaar aansluit.

Websites

Wil je een website compleet opgeleverd hebben? Totale ontzorging? Yanns verzorgt een website van begin tot het einde. Design, de bouw, het schrijven van de teksten, verzorgen van de fotografie tot en met de praktische kant van het verhaal; het vullen van de website. 

Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn.

Benjamin Franklin

 

“Magic happens when you combine off- and online communication.”